Taboret gastronomiczny KG-110 (ruszt utrzyma do 50 kg). To profesjonalne urządzenie posiada 1 planik jednokoronowy. Specjalny zawor wyposażony w system przeciwwypływowy odcinający przepływ gazu kiedy płomień zgaśnie. Kurek posiada specjalne ustawienie “oszczędnego płomienia”, dzięki czemu straty energii są minimalizowane. Kuchnia posiada rurowe przyłącze gazu o średnicy 1/2”. Taboret może być zasilany gazem ziemnym G 20 (dawny GZ-50) oraz gazem płynnym G 30 (propan lub propan-butan PB). Całość konstrukcji kuchni wykonana jest ze stali nierdzewnej najwyższej jakości – AISI 304. Dzięki wykorzystaniu najlepszych materiałów, kuchnie przetrwają w doskonałym stanie wieloletnie użytkowanie. Świetne rozwiązanie dla firm cateringowych, dla szkół jako urządzenie pomocnicze na imprezy plenerowe.
Moc cieplna palnika: 4,5 kW
Max.obciążenie palnika: 50 kg
Wymiary: wys. 215,0
szer. 325,0
głęb. 325,0